VISHANDEL GEBR. RAS BV

GEBR. RAS B.V.

Premium seafood from Holland
 

Vijf generaties in de (rondvis)

 

Gebr. Ras BV is al sinds 1931 actief in de vissector. in die jaren is het uitgegroeid tot een verwerkingsbedrijf dat is gespecialiseerd in het verhandelen en verwerken van rondvis, met name kabeljauw. Andere verhandelde soorten zijn koolvis, schelvis, wijting en snoekbaars.

Onze vis wordt in eigen beheer ingekocht, gefileerd en verkocht. onze medewerker hebben jaren lang ervaring met het verwerken en fileren van rondvis. Zij bieden u de garantie dat uw product op de beste manier word verwerkt.

Wij zijn voornamelijk actief in de verse handel. De vis wordt meteen bewerkt en verkocht. Om de kwaliteit van de vis te waarborgen, streven wij naar een ononderbroken koelketen. Na de verwerking wordt de vis volgens de strengste hygiëne normen verpakt en getransporteerd.

In de zomer van 2021 heeft Gebr. Ras hun nieuwe pand in gebruik genomen. Om nog meer in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van hun klanten.

Ook zijn wij bevoegd om vis met het MSC-label te verhandel. Het betreft hier vis dat afkomstig is van duurzame visserij.